Walkia LED

Vi är stolta återförsäljare av WALKIA´s smarta belysningsprodukter som gör vårt utbud till Er komplett!

Gatubelysning

Walkia Prominent-serien med gatubelysning är ett verkligt tekniskt underverk tack vare deras unika linsoptik som i kombination med den mest effektiva LED-tekniken på marknaden är designad och optimerad för att ge den ljuseffektivitet som krävs med 50 % mindre energi jämfört med konkurrerande godkända gatulampor.

Lamporna i Prominent-serien har flera funktioner som gör installationen enkel, som nyckellös installation och underhåll, en automatiskt AUTO OFF-strömbrytare för underhåll och installation av lampan, såväl som en integrerad stabilisator för att säkerställa att lampan alltid installeras på ett exakt sätt utan behov av specialverktyg. Kombinerat med det smarta Vantage® -belysningskontrollsystemet, är Prominent LED-gatulamporna i en klass för sig när det gäller energieffektivitet och kontrollbarhet – dessa lampor tar gatubelysning till en helt ny nivå.

Industribelysning

En ny, mer kraftfull version av vad som utan tvekan är den mest populära industriella LED-belysningen på marknaden är här! Tack vare vår nya patenterade glaslösning har vi med vår nya modell lyckats uppnå den enda lösningen i världen med ett ljusflöde på upp till 160 lm/W eller mer! Vårt toppmoderna glas innebär även att produkten har mycket låga bländningsnivåer.

Ultima HIGHBAY Ultrabright är det perfekta valet på platser med storskaliga belysningskrav, som industriområden, logistikrelaterade lokaler och lagerlokaler, såväl som sportarenor, simbassänger och hockeyrinkar! Ultima HIGHBAY Ultrabright kombinerar vår välkända, utmärkta kvalitet med rimliga priser och marknadens mest effektiva belysning!

Produkten kan levereras med en ljusregleringsfunktion och kan utrustas med en rörelsesensor. Med DALI-kontrollen får du en bekväm och smart belysning och maximerar dina energibesparingar.

Justerbara fästen finns som tillval för att fästa lampan vid en stolpe, vägg eller annan yta. Lampans slagtålighetsklass är IK10 och kapslingsklassen är IP65, vilket gör den till det perfekta valet även för utomhusbelysning. LED HIGHBAY kan enkelt ersätta gamla högförbrukande högtrycksnatrium- eller metallhalogenidlampor. De kan även öka belysningsnivån flera gånger med endast en bråkdel av strömförbrukningen. Ultima HIGHBAY Ultrabright LED-lampor anses, hur man än betraktar det, vara ett utomordentligt effektivt och högkvalitativt sätt att lysa upp höga lokaler.

ikonit ultima highbay ultrabright

Idrottsarenor

Marknadens mest effektiva led strålkastare är här! Infinity Stadium ledkombinerar hög kvalitet, ett konkurrenskraftigt pris och marknadens i särklass bästa ljusflöde! Denna produkt är särskilt lämplig för användning på platser som sport- och industrihallar, idrottsarenor och andra ställen med stora belysningskrav. Lampans stöttålighetsklass är IK10 och kapslingsklass IP 65 , vilket gör den till det perfekta valet för utom husbelysning. Infinity FLOOD kan enkelt ersätta gamla, högförbrukande belysningslösningar. En av dessa lampor kan ersättaflera högtrycksnatrium- eller metallhalogenidlam por, vilket sänker energiförbrukningen och förbättrar ljusflödet betydligt. Dessa lampor kan ljusregleras, och med Walkia Vantage eller DALI -kontrollen får du fördelarna med smart belysning samtidigt som dina energibesparingar maximeras. Infinity Stadium led – lampan är mycket energieffektiv. Produkten är särskilt lämplig för idrottsarenor, industri och logistikrelaterade hallar, såväl som användning på flera andra platser. I utvecklingen av denna produkt har vi fokuserat på maximal värmehantering i strukturen. Tillsammans med komponenter av allra högsta kvalitet garanterar detta att våra produkter har den längsta livslängden på marknaden samt den bästa underhållsfaktorn. Därmed är de den mest prisvärda investeringen och ger den bästa avkastningen på investerat kapital. Jämför omsorgsfullt och välj det bästa!

ikonit ultima highbay ultrabright

Kontor och gemensamma ytor

Slimline LED-ljuspanelen är den nyaste, ljusstarkaste och mest innovativa LED-ljuspanelen på marknaden. Produkten är otroligt ljusstark med ett ljusflöde på 120 lm/W. Tack vare sitt eleganta utseende kan dessa produkter användas för att fräscha upp och lysa upp miljön i exempelvis offentliga utrymmen och receptionsområden. Den enkla och problemfria installationen innebär att dessa lampor är särskilt lämpliga för användning i korridorer, kontor, möteslokaler och många andra utrymmen. Lampans toppmoderna struktur och de unika, rena ljusnyanserna som Walkia är kända för garanterar att detta är den bästa LED-ljuspanelen på marknaden. Vi garanterar att våra produkter har marknadens längsta livslängd – 100 000 timmar – och vi erbjuder en mycket generös femårsgaranti, utan begränsningar vad gäller drifttimmar. Vi kan göra detta eftersom vi endast använder omsorgsfullt utvalda komponenter och material av toppkvalitet i våra produkter.

ikonit slimline

Jordbruk och djuruppfödning

Walkia Agro är en speciell lampa speciellt designad för kycklingar, men den är också lämplig för andra användningsområden. Armaturljuset är utformat för kanalernas behov och är väl motståndskraftigt mot den kemiska belastningen i jordbruksmiljön.

Walkia Vantage trådlöst kontrollsystem och DALI-kontroll ger bekvämligheten med intelligent belysning och maximerar dina energibesparingar.

ikonit slimline

Lysrör

Walkia® Exalt8 är världens bästa flimmerfria LED-lysrör. Dess ljusstyrka och tekniska egenskaper har visat sig vara oöverträffade på marknaden. Vi garanterar att våra produkter har marknadens längsta livslängd – 125 000 timmar – och erbjuder en mycket generös femårsgaranti, utan begränsningar vad gäller drifttimmar.

Spara tid och pengar, med smart och hållbar belysning samt styrning!